Recreational Space:the Courtyard by Nischal Abhaykumar

Nischal Abhaykumar Illustrates The The Courtyard Recreational Space

Nischal Abhaykumar, the lead designer of the awarded project The Courtyard - Recreational Space by Nischal Abhaykumar spells out, The Courtyard is located on a busy street in central Bangalore. It is a community space that enables various workshops and showcase for local brands, art performances and social gatherings. It also has a café and acts as a dedicated space for people to associate with diverse art forms. The entire space is an amalgamation of two buildings that belong to two different eras, separated by a connecting courtyard. This project sees the refurbishing of an existing space and introduction of an additional structure in order to elevate its purpose..

Recreational Space:the Courtyard by Nischal Abhaykumar Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=76233

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Digital Artists Magazine homepage.

Design Mediation

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 280