The Residence Where The Children Grow Up by Chia-Hung Weng

Chia-Hung Weng Spotlights The The Residence Where The Children Grow Up Residence

Chia-Hung Weng, the creative mind behind the award winning design Residence by Chia-Hung Weng demonstrates, To solve the issues of the original dark and gloomy indoor space, the designer had built up the dining room in another place in the residence, while infrequently installed the solid glass wall tiles, which spill the indoor space with daylight. Because of this wall, the public area had become boundary less and translucent. In the meantime, the space full of wind and daylight has become an intriguing contrast to the dark coffee table in the living room..

The Residence Where The Children Grow Up by Chia-Hung Weng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52853

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Digital Artists Magazine homepage.

Popular Designers

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 280