Courtyard House by Tze-Chun Wei

Tze-Chun Wei Spotlights The Courtyard House Residential

Tze-Chun Wei, the architect of the awarded work Award Winning Courtyard House Residential says, This is a project for a 3-generation family in Changhua, Taiwan. The site is located on the roof of an existing one-story factory building. The concept idea was to create a contemporary Chinese courtyard house with a looped shaped volume, a layout with individual living units and shared family spaces. They are connected by a looped corridor and separated by small light wells. .

Courtyard House by Tze-Chun Wei Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=50474

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Digital Artists Magazine homepage.

Press Kits for Design

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h01/mnt/154591/domains/digitalartistmagazine.com/html/article.php on line 280